Oferiți clienților dvs. produse cu adevărat unice, premium

Pentru un impact vizual puternic asupra designului interior, afișajelor POS, artei, produselor promoționale și simbolurilor simple sau față-verso, imprimantele UV din seria S imprimă imagini color cu efecte speciale uimitoare, inclusiv texturi și efecte reliefate cu cerneală ECO-UV albă și lac.

 

Adaptați modelul S pentru a se potrivi nevoilor dvs. de producție

Indiferent dacă sunteți în căutarea capabilităților de producție de personalizare sau care doresc să imprime pe plăci de marmură, există modelul S pentru a se potrivi cu bugetul, dimensiunile spațiului de lucru și cerințele de producție de toate dimensiunile. Cu o gamă de 4 modele, 2 lățimi de masă și 3 lungimi de masă: 762 x 2155 mm, 1625 x 2155 mm, 1625 x 3155 mm și 1625 x 3883 mm.

Generație nouă de vacuum cu tehnologie de vârf

Masa imprimantelor din seria S au un pat de vacuum cu mai multe zone pentru a optimiza producţia. Setați mai multe puncte de origine pe pat și reîncărcați un punct de origine, în timp ce altul continuă să imprime pentru un flux de lucru neîntrerupt.

Funcția de vacuum facilitează încărcarea și poziționarea pieselor și obiectelor grele, greu de manipulat. Mecanismul de înaltă precizie asigură o aliniere precisă a imprimării și o muncă de calitate consistentă.

 

 

Versatilitate extremă

Imprimantele din seria VersaUV modelele S oferă versatilitatea maximă în imprimarea UV pentru a depăși standardele de imprimare color pe substraturile convenționale.

Seria S imprimă direct culorile  CMYK plus alb și lac selectiv pe aproape orice substrat flexibil sau rigid, sau obiecte cu o înălțime de până la 200 mm și o greutate de 100 kg / mp – deci este posibilă direcționarea grafică de înaltă calitate pe articole considerate anterior prea groase sau prea grele.

 

Descoperiți posibilitățile nelimitate de aplicare

Bine ați venit în lumea oportunităților profitabile! Explorați piețele noi, interesante. Imprimare pe obiecte convenționale și neconvenționale, pentru utilizare în exterior și interior. Modelele din seria S sunt ideale pentru producția de volum a produselor personalizate și articolelor de branduri corporatiste care au putut fi imprimate anterior pe materiale in rolă. Depășiți culoarea simplă pentru a furniza imagini color de înaltă calitate, logo-uri și multe altele. În plus, imprimați pe obiecte neobișnuite, cum ar fi piese de mobilier, instrumente muzicale, obiectele electrice, gadgeturi și multe altele.

Designul robust și masa de lucru masivă sunt construite pentru imagini de mari dimensiuni și grafică expozițională, afișaje POS cu impact mare, aplicații industriale de marcare, prototipuri de ambalaj și multe altele.

 

Imprimați pe o gamă mai largă de materiale și obiecte decât oricând

Unul dintre cele mai tari imprimante cu imprimare UV de pe piață, lămpile cu LED-uri cu căldură redusă și cerneala avansată ECO-UV oferă o compatibilitate excepțională cu o multitudine de substraturi. Construcția robust minimizează vibrațiile, în timp ce masa vacuumatică cu mai multe zone asigură suportul pentru o imprimare stabilă. Imprimă pe orice material cu o înălțime de până la 200 mm și o greutate de 100 kg / mp, inclusiv PVC și plastic, metal, sticlă, lemn, pânză, bond, piele, piatră, țesături și multe altele.

 

Caracteristici ușor de utilizat pentru o configurare simplificată și o producție sigură și eficientă

Imprimantele VersaUV cu masă rigidă seria S includ un RIP cu funcții și soluție automată de flux de lucru, simplificând producția. Pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani și pentru a evita erorile, presetările media permit până la 8 setări de imprimare și materiale pentru reutilizarea instantanee pe viitoarele lucrări similare.

Shop By Departments